Хороскоп за 6 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 6 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените.

Ден за комуникация, откритост, създаване на доверителни отношения, проява на креативност и мъдрост. Някои ще са изправени пред избор, но ако се вслушат в интуицията си и загърбят собствените си страхове и неувереност, ще направят най – доброто към момента.
В минус – взискателност, обидчивост, претенции, високомерие, мнителност, манипулативност, привличане на онова, от което се боим.
В личен план – ако знаете, че имате силата да материализирате най – големите си мечти, ако се откажете от страховете си и всяко „ама“, „но“, „ако“ – бихте ли го направили? Дерзайте тогава! Мечтайте смело! Наричайте! Вие сте творците на собственият си живот!
В минус – усещане за жертва, вменяване на вина, страх, завист, умничене. Жените може да са доста контролиращи, а мъжете да бягат от отговорност. В този ред на мисли се пазете от изкушения – алкохол, субстанции, лекарства, агресивни хора.
Парите ще идват при тези, които са смели, мъдри и далновидни.
Здраве – уязвими са 2,3,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Внимавайте с прекалената употреба на алкохол, цигари, храна.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *