Хороскоп за 24 септември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 24 септември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените.

Ден за даване и получаване на обич, подкрепа, грижа.
Движещите се в плюса ще се погрижат за външният си вид, за дома, ще внесат красота и уют, ще общуват с лекота, ще приемат всички и всичко такова, каквото е.
В минус не стоят така нещата. Очаквайте прояви на ревност, взискателност, обидчивост, манипулации, зацикляне върху отдавна изживели времето си връзки, възможни са прояви и на агресия или попадане в клопката на зависимости.
В личен план – проявете мъдрост и намерете различен подход в отношенията с близките. Време е да отворите сърцето и ума си и да приемете различията между вас и тях. Подходящ ден за пътуване и общуване.
Парите ще идват при тези, които са благородни, печелят с искреността си, свалят маските на другите, усилват положителните им качества. Щедростта днес ще ви се върне умножена.
Здраве – уязвими са 4,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи. За подобряване на здравето си търсете нестандартни решения. Ако нещо или някой не резонират вече с Вас е време да се отдалечите и да спрете да сте жертви.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *