Хороскоп за 17 август от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 17 август от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 17 аркан – Енергията на Звездата и талантите.

Цветен, изпълнен в творчество и усмивки животът ви? Използвате ли уменията, знанията, талантите си, за да давате от своята звездна енергия и на другите? Поощрявате ли ги и тях в личните им изяви? Отговорите ли си днес на тези въпроси с „Да“, то можем да Ви поздравим. Ако отговорът е „Не“ – имате какво да направите. Като минимум обърнете системата и спрете да обвинявате другите за вашите несгоди, несполуки и нещастие. Работете с кармичният мениджмънт! Днес всички и всичко са наши огледала. Ако се сблъсквате с недоразумения, ограничения, несправедливост, то се замислете къде, с кого, как и вие проявявате агресия, осъждане, ограничавате.
В личен план – изострената интуиция, желанието да намираме път един към друг – ще способства за хармонията в отношенията с близките. Възможни са предсказателни сънища. Обратната страна е обвинения и осъждане на близките, манипулации, вменяване на вина.
Парите ще идват при тези, които дават свобода, спазват правилата и обещанията си, проявят отговорност и намират златната среда във всичко.
Здраве – тече трансформираща енергия. При много е възможно спад на енергията, обостряне на хронични болежки. Уязвими са 3,4,5 чакра и прилежащите им органи и системи. Внимавайте за травми и инциденти.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *