Хороскоп за 13 август от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 13 август от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 13 аркан – Енергията на Живота и смъртта, Трансформацията.

Излезте от комфортната си зона днес. Дори в мислите.
Ами ако направите точно онова, от което се страхувате? Какво ще се случи?
Днес е добре да разпръснем своята енергия в няколко посоки, да подходим с усмивка и чувство за хумор. Оставете зад гърба си – неувереността и страховете си, разгърнете талантите си. Светете. Хубаво е да си дадете време насаме със себе си, за да анализирате накъде сега? И ако досега не сте доволни от резултата, от случващото ви се в живота – направете промяна.
В минус – високомерие, мнителност, отчужденост, взискателност, фиксиране върху негативното, скъперничество, рязкост и категоричност в изказа, безпардонност.
В личен план – пожелайте си нещо свое, лично. Усетете как се чувствате, когато то е вече факт.
Днес имаме силата да материализираме желаното, ако не се поддадем на страха или не попаднем в клопката на високите си изисквания и очаквания.
Гледайте на отношенията с близките без да слагате розовите очила, без да изисквате другите да ви карат да се чувствате добре. Взаимоотношенията са взаимообмен, в който приемаме другият.
Избягвайте манипулации, вменяването на вина или страх, ревност.
Парите ще идват при тези, които изкарват на показ светлата страна в другите, учат ги да намират мирни начини за решаване на конфликтите, работят върху своето търпение и приемане на различията.
Здраве – уязвими са 4,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Бъдете позитивни дори в мислите си. Подходящ ден за медитация, енергийни практики, пречистващи процедури.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Лилия каза:

    Скъпа Нели, точно така се чувствам. Захвърли всички страхове, щастлива съм, че отиваме на море. 😊 От 2 дни само се усмихвам, смея и всичко е на 6.Все едно е написано за мен. Благодаря много. 😊 ❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *