Хороскоп за 31 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 31 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 4 аркан – Енергията на Императорът.

Добре е днес да огледаме глобално нещата в живота си.
Кое ще стартираме, кое ще приключим, с какво и кого ще продължим? Вселената ще ни дава подсказки, ще ни насочва чрез знаци, хора, ситуации, но изборът е единствено и само наш. Не са изключени и предсказателни или предупреждаващи ни сънища (особено с присъствието на починали наши близки).
А с изобилието на 9 и 18 аркан – от една страна ще имаме възможност да материализираме, да изманифистираме желаното, а от друга да се преборим със собствените си страхове и неувереност.
Хубаво е да сме активни, но и да усещаме накъде ни задвижва интуицията ни.
В личен план – не навлизайте рязко в пространството на близките си. Ще бъдете търсени за съвет или подкрепа, но оставете те да узреят за това.
В минус е възможно да се обадят много наши страхове, да искаме хем да се свием в черупката си, хем да се реем волни и неангажиращо. Някои ще сложат бариера между себе си и външният свят (от неувереност, страх, горделивост, его), а други ще засилят сътрудничеството с най – близкото си обкръжение.
Парите ще идват при тези, които постъпват мъдро и отговорно. Знаят, че винаги имат какво да научат още и умеят да изграждат доверителни отношения с колегите си. Силен период за работещите в сферите на психологията, окултното, тайното.
Здраве – уязвими са 1,4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Пазете се от всякакъв вид изкушения. Ако изпитвате негативни емоции ги впрегнете в полезни дейности. Възможни са проблеми със съня.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *