Хороскоп за 11 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 11 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала.

Активен, но и изпълнен с напрежение ден. Прекрасен е за работа с кармичният мениджмънт във всички сфери. Днес посятото ни се отплаща за в бъдеще и естествено прибираме плодовете на досегашните си кармични семенца. Гледайте на всяка ситуация и хора, с които си взаимодействате като огледала. Стойте отговорно и спазвайте обещанията си. Даже и Вселената ще Ви съдейства, ако способствате другите да разкриват собствените си таланти и умения.
В личен план всеки опит да омаловажите постиженията или мнението на близкото си обкръжение, да подходите осъдително или с прекален контрол ще води до увеличаване на напрежението.
В плюса – спокойно и отговорно отношение, комплиментите ви ще се забелязват и запомнят, жените ще са привлекателни и обаятелни.
Парите ще идват при тези, които се движат в златната среда, умеят да вдъхновяват другите с креативността и сърдечността си.
Здраве – уязвими са 1,3,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Възможни са обостряне на хронични заболявания.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *