Хороскоп за 28 март от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 28 март от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 10 аркан – Енергията на Късмета, Колелото на съдбата.

Въпреки, че тази програма ни дава възможност да получим нужното ни от Вселената, в точният момент, тя изисква от нас първо да сме благодарни за нещата и хората, които имаме тук и сега. По подразбиране – движещите се в плюса ще съумяват да са на гребена на вълната, а в минуса ще потъват в собствените си негативни емоции – завист, злоба, агресия, усещане за липса на късмет, нещастие…
И понеже в същността си днешната Матрица е с напрегнати енергии, то очакваме да има доста напрежение, нетърпение, агресия, както и възможни загуби в различни сфери от живота ни.
Хубавото е, че е чудесен ден за обръщане към духовното, за изпълване с вяра, за осъзнаване.
В личен план – поучителният тон, нежеланието да осъзнаем и другата гледна точка, осъждането (особено на най – близките), ще води до напрежение в общуването. Затова е по – добре да се стремим да балансираме първо себе си (да укротим Егото, да проявим търпение, да се вслушаме и в другите…), а след това да обърнем поглед навън – към другите.
Парите ще идват при тези, които съумяват да покажат знанията, уменията и талантите си, като същевременно не пренебрегват качествата и на другите (били те и конкуренти). Поддържайте духа си в позитивното, внасяйте лекота, където и да сте и ще видите как денят Ви ще се окаже успешен.
За съжаление има аспекти и за сериозни загуби, така че не е време за впускане в нови неща.
Здраве – уязвими са 3,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Депресивните, натрапчиви мисли, крайностите в емоционален план ще са в пречка за физическото ви здраве. Пазете се.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Изгледайте и редовната ни рубрика „Прошепнато…“ с насоките за седмицата от 28 март до 3 април

Tags: , ,

One Response

  1. Лилия каза:

    Благодаря Ви много Нели и Юли. 😊 ❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *