Хороскоп за 25 февруари от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 25 февруари от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 7 аркан – Енергията на Воина – победител и движението напред, Колесницата.

Тази програма изисква от нас не да водим война, за да осъществим плановете си, а напротив – да търсим начини да гледаме в една посока с другите! Честно казано (лично аз – Нели), изпитвам притеснение относно не само ситуациите в Русия и Украйна, но и препратката, която виждам в днешната Матрица. Искрено се надявам, че ще се стигне до мирно решение и ще съумеем всички да се вслушаме в аргументите и на отсрещната страна и да няма жертви. Затова точно днес с наличието на толкова много 3 аркан – Енергията на Императрицата, е добре Ние – жените да включим тази енергия за благото и мира на всички! Извинете ме за „лиричното отклонение“, но като виждам, че по земен път има 13 – Енергията на Смъртта и Трансформацията, реагирах с чувствата си. Та, тази енергия в съчетание с 7 аркан са все целеустремени, твърди, непоклатими, вироглави, инатливи в минус и от все сърце вярвам, че точно в този ден ще минем в плюса – намиране на мирен път, споразумение, готовност да проявим гъвкавост и много мъдрост!
В личен план – страховете, неувереността ще излизат на повърхността. Денят предполага уединение и намиране на вътрешната светлина, на своята си истина, подтиква ни към мъдрост и преработване на негативите, на низките енергии, които стоят в нас.
В плюса – възможност да сбъднем нещо свое. Затова казвам, че е добре да използваме личната си енергия, за да водим към съзидание, а не към разрушения.
Парите ще идват при тези, които трансформират всеки негатив в позитив. Готовите да излязат от комфортната си и да задействат процесите с мъдрост.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 1,4,5 чакра.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

One Response

  1. Лилия каза:

    Благодаря Нели. Толкова ме е страх от тези действия от страна на Путин, че не мога да мисля за друго. Жалко е. Горките невинни хора. Толкова ли е злобен, нечовечен. Дано не се случи най страшното. 😞❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *