Хороскоп за 27 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 27 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 9 аркан – Енергията на Мъдреца – отшелник.

Денят е подходящ за вътрешна инвентаризация, за отдръпване, за обогатяване с нови знания, търсене на информация, за размисли върху по философски теми, за намиране на вътрешният баланс и връзка със собствената ни душа.
В минус – агресия, истерия, емоционални крайности, умничене, ограничаване на другите, нежелание да възприемем и друга гледна точка, страх от конкуренция, вменяване на вина.
Всички тези проявления ще се забелязват и в отношенията ни с близките, така че в личен план се стремете да откриете различен подход и гледайте в една посока.
Парите ще идват при тези, които с мъдростта, опита и желанието да се обогатяват с нови и нови знания и да ги предават на другите го превръщат в най – добра и успешна стратегия за социална и финансова реализация.
Здраве – тече трансформираща енергия. Бъдете изключително предпазливи. Възможни са инциденти, травми, спорове. Уязвими са 2,4,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *