Хороскоп за 23 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 23 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика, Жреца.

Време да сложите ред в мислите си, в делата си. Ще е важно отношението и отговорността към близките. Не се опирайте само на логиката си, а допускайте и вътрешното ви знание да ви води. Добре е да се вслушваме и в другите, както и да приемаме нещата такива, каквито са.
В минус – взискателност, перфекционизъм, твърдоглавие, незачитане мнението на другите, авторитарно поведение, поучителен тон, невъзможност да „пуснем“ вменените ни ментални убеждения, както и свръхконтрола (под формата на загриженост естествено).
В личен план – подходящ ден да осъзнаете какви негативни родови сценарии повтаряте. За целта ще е необходимо да се наблюдавате отстрани и да проявите осъзнатост. Сега, движещите се в плюса ще съумеят да намерят баланс в отношенията с близките, а тези в минус ще се изправят пред предизвикателства, изкушения, агресия или студенина и осъждане в отношенията.
Парите ще идват при тези, които проявяват своята отговорност, сила и лидерски качества, съумявайки да действат бързо, да са на гребена на вълната (т.е възниканалите възможности) и увличайки другите да разкриват своят потенциал и качества.
Здраве – обърнете внимание на физическото и психическото си състояние. Възможни са доста провокации, прибързаност, желание ние да се нагърбим с всичко. Грешки от прибързаност или нетърпение.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *