Хороскоп за 17 ноември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 17 ноември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 17 аркан – Енергията на Звездата и талантите.

Авантюристично и творчески настроени ще сме в днешният ден. Много ще почувстват, че е време за някаква корекция – във външният вид, облеклото, проектите. Не хвърчете из облаците обаче, а подхождайте с отговорност, постарайте се да погледнете от всички възможни страни ситуациите. Смяна на подхода, обръщане на гледната точка ще са все неща, които ще ви помагат да намирате решение по най – лесният начин.
В личен план – възможно е да се обади чувството ви за справедливост, което от своя страна да насътвори доста напрегнати моменти. Както споменахме – проявете отговорност. Избягвайте манипулации или опитите вие да вмените вина на околните или да станете жертва на манипулацията им.
Ако се движите в плюса, то в отношенията с близките си ще видите как се материализира отношението, (а при някои и нещо желано), което вие сте им дали до този момент. Работете с кармичният мениджмънт в посока на личните взаимоотношения и финансите.
Парите ще идват при тези, които умеят да покажат своят професионализъм, отговорност, но и креативност, различие, нещо, което ги откроява от масата.
Здраве – уязвими са 1,4,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Дайте си време за почивка в кратко уединение или със занимания, които ви карат да се чувствате заредени и здрави.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *