Послание за Вас от Таро и Руни

22 Кристала

Послание за Вас от Таро и Руни

Отпуснете се и изберете интуитивно сет. Вие сами определяте периода, за който искате посланието. Не забравяйте, че това са сетове от общ характер, така че проявете мъдрост и вземете ценното за самите Вас.

Сет 1.
Време е за действия. Периодът за Вас ще е изпълнен с целеустременост, воля за победа. Ако сте жена е много вероятно да се появи мъж, който да Ви помогне. Излезте от черупката си, застоя. Руната Тиваз говори за съревнование, но и възможност да намерим правилният път. Действайте смело в службата, покажете своите способности и умения. Нерядко Тиваз ни подкрепя да действаме хазартно, ва банк, за да постигнем желаното. Имате възможност за израстване, за промяна на работната позиция, за промяна и на финансовите постъпления, но условието е да го допуснете, а не да се вкопчвате в познатото. Желаем ви настойчивост и целеустременост! Фортуна е с Вас. Действайте смело!

Сет 2.
Нелек период, в който е добре да осъзнаете, че е нужна промяна. За съжаление, в повечето случаи това става чрез трудности. Нужно е да проявите търпение, да не избързвате и внасяте напрежение като форсирате събитията.
В личен план – не е период, в който да започнете нови отношения. Много е вероятно вашите чувства да не срещанат отклик в другия.
За тези, които са във взаимоотношения – напрегнат период, с неудовлетвореност или конфликти. Време е да започнете промяна – вашата собствена. Внимавайте със словата.
В служебен план – преди да предприемете каквото и да действие е добре да помислите. Тук важи поговорката – Три пъти мери преди да режеш. Възможно е някои от Вас да са готови за смяна на работата, но сега не е най – подходящото време.
Желаем Ви търпение и знайте, че трудните моменти идват в живота ни за да ни научат, а след тях сме по – силни, по – търпеливи и по – мъдри!

Сет 3.
Очаква ви период, в който ще берете плодовете от труда си. Задоволство, радост и възможност да се насладим на постигнатото. Ако има проблеми в личните взаимоотношения, не бързайте да слагате край. Обърнете внимание на себе си и нещата, които ви правят щастливи. Дайте си време. Забавлявайте се. В служебен план – всичко, което започнете сега или правите в този момент ще ви носи дивиденти за в бъдеще. Работете с удоволствие. Дайте всичко, на което сте способни. Накрая ще бъдете доволни. Забравете за съмненията, завистта. Желаем Ви удовлетворение и финансови постъпления! Условието да не сте инертни.
За Вас с удоволствие тълкуваха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *