Хороскоп за 4 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 4 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика, Жреца.

Прекрасен ден да попълните знанията си, да предавате наученото, да споделяте идеите си. Във всичко е добре да цари ред. Добре е да пуснете контрола и да не се опитвате да сте на „всяка манджа – мерудия“. Вслушвайте се в мнението на обкръжението си и избягвайте поучителният тон. Денят е подходящ за жените и женската енергия. Ако сте жена се самонаблюдавайте и отчетете не съвсем женското си поведение. Сега можете да направите промяна и в тази посока. Движещите се в плюса днес ще се пуснат по потока на собственият си късмет и с лекота ще получават даденото им свише, както и позитивните си кармични семена. Възможна е поява на Учител в живота ви.
В личен план – ако се доверите на интуицията си и работите по приоритетите си, без да се гневите или спорите с близките си, то днешният ден ще бъде за вас спокоен и ползотворен. Работете с кармичният мениджмънт. В минуса – изпитания дадени на база на нашите собствени мисли, думи и решения. Онова, което сте „сътворили“ по – рано сега ще се върне при вас чрез другите. Ако това, което получавате не ви харесва – помислете какво вие сте направили, за да получите такъв резултат и/или отношение.
Парите ще идват при тези, които знаят, че само те стоят отговорно зад своите решения. Търсете „златната среда“ във всичко днес.
Здраве – добре е да се заредите с енергия сред природата. Уязвими са 4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *