Хороскоп за 30 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 30 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.

Ден, в който може да попаднете в капана на собствените си убеждения.
Бъдете отговорни и знайте, че днес получавате плодовете на кармичните семенца, които сте посадили досега и от днес зависи следващата ви реколта. Спазвайте обещанията си, следете за причините и следствието от случващото ви се.
За жените е важно в този ден да работят с женската си енергия и сила, а за мъжете – в мъжката. Всяка стъпка встрани – т.е в минусовите проявления, ще води до негативни последици. Ако не желаете да настъпвате една и съща мотика и тя да ви удря всеки път, то анализирайте своите постъпки.
В личен план е възможно изключително напрежение, конфликти, нетърпение, необузданост. В дъното на всичко това ще стоят вашите страхове и Егото ви. Вложете излишъка от енергия в дейности вкъщи, с които да внесете ред, хармония и уют. Може да използвате и творческата си енергия и да я впрегнете в създаването на нещо красиво.
Парите ще идват при тези, които уважават свободата на себе си и другите. Силен ден за творческите професии, професиите, свързани с красотата, изкуството, както и свободните професии.
Здраве – днес проблем ще ви носи припряността и агресията. С внимание се отнасяйте към органите и системите принадлежащи на 2,3 и 4 чакра.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря, Юлиян и Нели!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *