Хороскоп за 23 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 23 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 5 аркан – Енергията на Учителя и ученика, Жреца.

Ден, в който може да открехнете вратата на познанието. Знанието, словото, търсенето на ролята на Ученика ще е нещото, което ви дава възможност да следвате знаците на Вселената и същевременно да разкривате своят потенциал.
Ако днес се движите в плюса на енергиите, то очаквайте ден изпълнен с много подсказки и осъзнаване. Ще сте на точното място в точното време и то с точните хора. Само трябва да се доверите и да пуснете контрола.
В личен план търсете позитивното, приемете другите и себе си такива, каквито сте. Не бъдете прекалено взискателни и изискващи или търсещи повод за да се обидите. Обърнете се навътре в себе си и сега е моментът, в който да си зададете въпроса -“ На моят път ли съм? Това ли желая?“ Денят е подходящ за общуване през интернет, както и за учене на чужди езици.
Парите ще идват при тези, които правят необходимото и се доверяват на Вселената, че ще нареди всичко така, че да е за тяхно добро.
Здраве – 4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи са уязвими. Внимавайте да не се простудите. Погрижете се за гръбначен стълб.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *