Посланието от Акашовото Таро за Вас

22 Кристала

Посланието от Акашовото Таро за Вас

Изберете интуитивно картата, която ви привлича и прочетете своето послание!

Карта 1. Периодът е подходящ да обърнете внимание на своята външност, да добиете нови знания или умения, да прекарвате повече време сред природата, да разчистите дома и да го превърнете в едно уютно, чисто място, в което да се чувства вашата енергия, да посрещнете гости, дългоочакван член на семейството или приятел, да обърнете внимание на финансовите си дела. Очаква ви успех. Ако сте мъж – обърнете внимание на насоките, които ви дава жена. Ще се движите с внимание, усмивка и авторитет. Нека радостта и усмивките бъдат с вас.
Прекрасен уикенд Ви желаем!


Карта 2. Възможно е в този момент да се намирате в ситуация или предстои такава, която изисква вашето внимание, вашата готовност да защитите себе си, своята позиция, своето лично пространство, своите умения и професионализъм. Определено са възможни ситуации в семейството или в работата, които ще изискват от вас навременна намеса, план, а ако се наложи и резервен план. Правилната стратегия ще ви помогне да преминете през този не съвсем лек период с повече лекота.
Хубав уикенд Ви желаем!


Карта 3. Време, в което е добре да излезете извън обичайната си зона или рамка. Не търсете лесното по познатите ви пътеки. Новите възможности идват не по утъпканите места, а там, където се очаква от нас да проявим своята гъвкавост, готовност и смелост. Дори обичайната ви разходка е добре в тези дни да стане… необичайна. Търсете различни начини, за да постигнете желаният резултат. Ако сте изправени пред избор, то добре помислетекакъв резултат желаете, имате ли достатъчно време или ресурс и чак тогава вземете решение.
Хубав уикенд Ви желаем!За Вас с удоволствие тълкуваха:
Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки

Tags: ,

2 коментара

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря!!!😇

  2. Красимира каза:

    Благодаря ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *