Хороскоп за 8 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 8 април от Кармолога

Снимка Ирина Скендерска

Водещата енергия в днешната Матрица е 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост.

Тази енергия ни дава възможност да се разкрием като отговорни и надеждни. Хора, търсещи баланса, златната среда. Но…днес в Матрицата се забелязва и много емоция, която може да минава от крайност в крайност. И както от едната страна стоят нашата сила, отговорност, целеустременост, желание да постигаме целите си, то от другата страна стоят нашата емоция, нашата взискателност, обидчивост, ревност, страхове. Така, че може да очаквате сто нюанса в течение на денят. Основното обаче, което важи за целият ден, подчинен на Висшата кармична справедливост е следваме причината и следствието на случващото ни се, да стоим зад дадените обещания и да не обвиняваме никой и нищо, защото всичко, което ни се случва тук и сега е … справедливо. Всяка борба, желанието да покажем правотата си, усещане, че всички са длъжни на нас, както и нежелание да правим промени в себе си, а не да ги налагаме на другите, ще води до повтаряне на кармични уроци, до депресии, отхвърляне, вкопчване в собствените ни блокажи и страхове. Ден, който изисква от нас много осъзнатост, както и следене за мислите, думите и действията ни.
В личен план – изострената чувствителност ще ни люшка от крайност в крайност. Взискателност, желание да променим останалите, невъзможност да излезем от омагьосаният кръг, който сме си насътворили в собственият ум, ще води до разиграването на такива сценарии в главите ни, че ако близките ни можеха да четат мисли щяха да бягат със 100 км в час… В плюса – възможност да покажем обичта, загрижеността, да създадем уют, да обгрижим всички. Движещите се в тази посока е много вероятно да си сбъднат и нещо желано.
Парите ще идват при тези, които умеят да дават различни решения, готовите за трансформация, за движение и за постоянно израстване, но работейки в екип с обкръжението си.
Здраве – уязвими чакри са 1,4,5, 6 и прилежащите им органи и системи. Следете мислите си и навреме премахвайте негативните.

За Вас с удоволствие написаха: Юлиан и Нели – Мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода Матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

One Response

  1. Пламена Радева каза:

    Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *