Хороскоп за 21 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 21 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 22 аркан – Енергията на Висшата духовна свобода, Глупакът.

Ден, в който получаваме онова, което само сме посели с мислите, думите, делата си, отношението си. При някои ще има крайни ограничения от всякакво естество – сякаш Вселената ще сложи прът в делата ви, но истината е, че всеки от нас стои зад собствените си решения и е дошло времето да поеме отговорност за изборите си. Малка част ще са щастливците, които не са зациклили нито в една сфера – днес съдбата ще им покаже пътя, така че следвайте знаците ѝ. Работете с кармичният мениджмънт!
В личен план – подходящ ден да поработим върху родовата карма, като проследим причините и следствието за случващото се в собственият ни род. Обмислете на какво или на кого да кажете „Не“, защото не резонирате на една честота вече. Ако комуникацията с някой не ви се получава – отдръпнете се, намерете различни решение, спрете да правите нещата по един и същ начин щом резултатът не ви харесва. Денят ще покаже къде сте зациклили – от вас се иска наблюдение, самоанализ и осъзнатост.
Парите ще идват при тези, които се движат в златната среда и проявяват изключителна отговорност. Не забравяйте да изпълните ангажиментите и обещанията си.
Здраве – тялото ни днес е уязвимо, така че бъдете внимателни и не се пренапрягайте. Внимавайте и със зависимостите.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *