Хороскоп за 20 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 20 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 20 аркан – Енергията на Родът и Яснознанието.

Денят е подходящ да се оставите да ви води интуицията, да се отворите към новото, да проследите причината и следствието на случващото ви се, да извлечете необходимият ви урок. Препоръчваме ви да работите с кармичният мениджмънт в желаната от вас сфера, но най – силно въздействие ще има работата сферата на материалното и родовите отношения.
В минус – засилената борба за справедливост, която ще ви кара да обвинявате всички и всичко извън вас самите, незачитане на родните, безпардонност, рязкост, категоричност, а крайният вариант е депресия.
В личен план – старайте се да приемете всичко такова, каквото е. Няма нужда от борба, а от гледане в една посока с близките ви. Ако следвате една обща цел и сте готови да се трансформирате в движение, то в отношенията ви всичко ще бъде наред. На обратният полюс са самонадеяните, взискателните, ревнивите, спорещите.
Парите ще идват при тези, които са отговорни, щедри и умеещи да работят в екип.
Здраве – уязвими са 1,2,3,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Възможно е да се обадят хронични или кармично обусловени заболявания, депресии, проблеми с психиката.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *