Хороскоп за 19 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 19 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 19 аркан – Енергията на Слънцето и процъфтяването.

Ден, изпълнен с вътрешно напрежение и ограничения. Може да преминем по – лесно през него като насочваме фокуса си върху позитивното и проявяваме повечко търпение.
Матрицата за деня е изпълнена с 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала, която ще прибавя още повече нетърпение, припряност и желание ние да определяме темпото и направлявяме събитията, което ще води до увеличаване на конфликтите.
В плюса – желание да помогнем, подпомагайки другите; усещане за такт, умение да намираме златната среда, незацикляне в нищо, а просто приемане на събитията такива, каквито са.
В личен план – търсете мирни начини за решаване на конфликтите, в противен случай някои много рязко, категорично и безпардонно ще приключат с отношенията си с някой от близкото си обкръжение.
Парите ще идват при тези, които умеят да се отпускат и доверят на Вселената, че ще изкара целият им потенциал, таланти и умения на показ.
Здраве – уязвими са 1,2,3,4,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Бъдете изключително внимателни към физическото си състояние. Пазете се от травми и инциденти.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

РЕДОВНАТА НИ РУБРИКА „ПРОШЕПНАТО …“

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *