Хороскоп за 17 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 17 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 17 аркан – Енергията на Звездата и талантите.

Творческата енергия днес е добре изявена, така че бъдете ярки, артистични, различни. Подходящ ден и за обучение, събиране на информация, задълбочаване в някаква област, която ви вълнува, поставяне на цели, промяна. Хубаво е обаче да действате заедно с другите, да следвате вдъхновението.
В минус – сиви мишки (животът е скучен и сив), невъзможност да покажем талантите и уменията си или обратната страна – „Аз съм звездата, а вие – не“, поучителен тон и поведение, инат, незачитане знанията, уменията и талантите на другите.
В личен план – пуснете се по течението, проявете активност, но и разбиране. Желателно е да не воювате с близките си, а да гледате в една посока. Добре е да се доверите на Вселената и интуицията си.
Парите ще идват при тези, които учат бързо, готови са за промени, внасят свеж полъх в проектите си и отношенията с колегите, партньорите, шефовете.
Здраве – уязвими са 2,4,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Днес е добре да съчетаете традиционната медицина с нетрадиционната. Тренирайте и пийте много вода, така ще способствате за извеждането на шлаките от организма си. Внимавайте с алкохола, храната, цигарите и въобще емоционалните зависимости.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *