Хороскоп за 13 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 13 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 13 аркан – Енергията на Живота и смъртта, Трансформацията.

Добре е днес да излезете извън комфортната си зона, да действате с отговорност, следвайки причинно – следствените връзки, наблюдавайки с осъзнатост процесите и комуникацията в обкръжението си.
Матрицата за денят е изпълнена с 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост, така че е подходящ период да работите усилено с кармичният мениджмънт, а днес ще получим и посятото от нас до този момент. Вместо да се гневите, осъждате и обвинявате другите или ситуациите, които са със знак минус в живота ви(според Вас), то се замислете кои ваши проявления са довели до тези събития. Преминете през деня с усмивка, приемане и дар (силен ден за благотворителност).
В личен план – денят е подходящ за работа с кармичният мениджмънт в посока на личните отношения и родовата карма. Търсете различни методи, начини за решаване на ситуациите у дома. В никакъв случай не бъдете горделиви и не вменявайте вина у близките си.
Парите ще идват при тези, които се движат в златната среда. Вслушвайте се в желанията на сърцето си.
Здраве – уязвими са 3,4,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Възможно е обостряне на хронични заболявания.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *