Хороскоп за 3 декември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 3 декември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.

Ден, в който е добре да обмислите следващите си стъпки и да действате. Само не си слагайте розовите очила или прекалено високи цели, защото може да останете разочаровани или да не ви достигне устойчивост, за да ги завършите. Подхождайте разумно и информирано.
Жените е добре да обърнат внимание на външният си вид, както и да внесат уют и топлина в дома си.
В личен план – търсете компромиса, мирното и мъдро решение, доверието и подходящият тон в комуникацията с близките. Денят е подходящ за пътувания, за работа с ресурсите на земята, за почистване и опазване на околната среда, за опознаване на нови места и хора.
В минус – прекаления самоувереност/неувереност, мнителност, умничене, високомерие, неприемане на различията, нетърпение, агресия, ревност, обидчивост.
Парите ще идват при тези, които са креативни, търпеливи, търсещи нови начини и прилагащи нови методи в работата си.
Здраве – уязвими са 1,2,4,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Можете да организирате хранителният си режим, но знайте, че ще е нужно търпение и постоянство.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *