Добре дошъл, Октомври!

22 Кристала

Добре дошъл, Октомври!

Месецът е подвластен на 10 аркан – Енергията на Късмета, Колелото на съдбата.

През месеца се движете с повече доверие и вяра във Вселената.
Избягвайте пасивността, ленността и инертността. С няколко думи – не лежете на дивана в очакване на чудо, а действайте с доверие, без напрежение. Ако живеете в постоянен страх дали това, което желая ще успея да го имам, в страх за бъдещето си и в страх за финансите си, то Вселената ще откликва на тия ваши страхове и не се чудете тогава, ако чуете от обкръжението си думите, че им внасяте напрежение, не носите успех в делата, изразявате всичко с претенция и припряност.
Главната задача за всички ни през този месец е да се научим да се доверяваме на Вселената, че ще ни постави на точното място, в точното време, ще ни даде необходимите ни хора, нужната ни информация, подсказките си, но само и единствено тогава, когато сме изпълнени с Благодарност и Вяра!
Това означава и да „пуснете“ контрола и очакванията си спокойно, с доверие, че някъде „горе“ знаят кое е най – добро за нас. Търсете знаците по пътя си.
Матрицата за месеца е изпълнена с 5 аркан – Енергията на Учителят и ученикът, Жрецът. Тази програма ни подканва да търсим урока, който е важен за нас, да внесем ред в делата си, да се обърнем към семейството като институция, като нещо важно за нас самите, да продължим традициите, да предаваме знанията си и да сме отворени за нови и нови такива.
Пазете се от собственият си инат и неумението да приемете, че има и други гледни точки, че всеки има своя си справедливост. Определено Вселената ще ни дава плодовете на онова, което сме посяли до този момент – с мисли, думи, действие, отношение. Ролята ни на Ученици в този момент е най – печелившата, защото всяка грешка можем да наречем опит и да си вземем нужната поука.
Движещите се в минуса ще се изправят пред сериозни предизвикателства заради проявите на твърдоглавие, незачитане на другата идея или гледна точка, контрола и нежеланието да се свържат със собствената си душа. Ако сте поставени пред избор, то избирайте със сърцето си. Избягвайте емоционалните крайности, бездушието.
Работещите в плюса ще следват пътя на своята душа, ще се свързват с другите на едно различно, по – финно ниво, ще използват творческата си енергия, личната си сила, умения и гъвкавост, за да водят.
В личните взаимоотношения е добре да търсим мирни начини за решаване на конфликтите, да излезем от собствените си мисловни модели и да приемем различията.
В сферата на работата е добре да поведете другите с личните си качества и да не сте фокусирани толкова върху материалните блага. Започнете ли да циклите само върху материалното, то ще ви убягва. Необходимо е търпение и зрялост.
Движещите се в крайният минус могат да се сблъскат със сериозни загуби, а в плюса – важни събития или възможности. Вселената през този месец плаща онова, което вие сте посяли като кармични семенца.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 1,2,4,5 чакра. Възможни са травми и инциденти, активиране на неизлекувани докрай заболявания. Пазете сърдечно – съдова, дихателна и костна система. При жените са възможни и проблеми с полова система.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Желаем Ви уютен, споделен и благословен нов месец!

Tags: ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *