Хороскоп за 30 септември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 30 септември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.

Днес потъваме в дебрите на самите себе си и търсим, намираме, проявяваме, отглеждаме, премахваме плевелите и даваме път на истинското, ценното семенце да поникне, за да ни „роди“ нови възможности, нови опитности. Спокойно можете да се погрижите за себе си. Да намерите време за уединение, да използвате силата на мислите и въображението, за да сбъдвате желаното!
В минус – високомерие или неувереност, студенина, мнителност, отчужденост, недоволство, залитане в крайности, ревност.
В личен план – взаимната подкрепа и помощ, усещането, че сме заедно въпреки различията, щедростта, отговорността и грижата ще носят положителна комуникация с близките.
Парите ще идват при тези, които помагат на другите в трудни моменти и ги приемат с всички плюсове и минуси. Силни сфери са: психологията, окултното, тайното, информацията, продажбите, интернет, работа със страховете и зависимостите.
Здраве – уязвими са 2,4,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Подходящ ден за медитация, енергийни практики, йога, ритуали. Внимавайте накъде са насочени вашите мисли и как използвате словата си. Заредете батериите си в природата.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *