Хороскоп за 29 септември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 29 септември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала.

Време за действие, за размах, творчество, артистичност, но и работа в екип с другите. Изключително силно енергиен ден, който е добре да е насочен към съзидание и приемане и на другите гледни точки. Вижте различните перспективи на онова, което ви вълнува. Понеже денят е изпълнен с пробивни енергии е добре да укротите тази сила и издръжливост към по – спокойно русло, към златната среда.
В минус – агресия, рушене на отношенията, изтъкване на своите качества и пренебрегване на другите, инат, спорове, вътрешно напрежение. И ако движещите се в плюса ще имат много сила и потенциал за развитие, то движещите се в минуса може дори да имат липса на енергия, възможности и дори неразположения на физическо ниво.
В личен план – по – добре употебете енергията си за подреждане или внасяне на стил в дома си, отколкото за спорове и кавги. Усмихвайте се и поощрявайте близките си.
Парите ще идват при тези, които правят нужните промени без да се колебаят, без да страдат, че излизат от удобството на познатото. Денят е подходящ за обучение, самообучение, за активна кореспонденция, внасяне на ред в документацията.
Здраве – уязвими са 2,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Подходящ ден за работа с даровете на Земята, водата, нетрадиционната медицина, за активен спорт.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *