Хороскоп за 27 септември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 27 септември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 9 аркан – Енергията на Мъдрецът – отшелник.

Ден за осмисляне, оглеждане, преценка, анализ. Дайте пространство на себе си и другите. Умението да изграждате доверителни отношения с околните ще се цени. Ще се забелязва както мъдростта ви, така и ясната мисъл, благородството, щедростта, умението да „отглеждате“ своите – хора, проекти и т.н. Огледайте отношенията си с жените в обкръжението си – независимо дали сте мъж или жена. Започнете от майка си, майката на партньора/ката, сестра, дъщеря и т.н. Добре е да подобрите комуникацията си с тях, ако има някакво напрежение.
В минус – високомерие или другата крайност – неувереност, мнителност, отчужденост, агресия и/или автоагресия, изкушения от всякакво естество, неразбирателство с жените и/или невъзможност да проявите женските си качества (ако сте жена).
В личен план – ако се движите в плюса ще материализирате нещо свое важно.
В минус – страхове, манипулации, изолация, прикритост, недоволство.
Парите ще идват при тези, които проявяват своята мъдрост и помагат на другите в най – трудните им моменти. Ще усещате кой с какви намерения е спрямо Вас и какви са истинските им подбуди.
Здраве – уязвими са 4,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Възможно е обостряне на психични състояния, проблеми със съня. Бъдете внимателни с агресията и зависимостите.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *