Хороскоп за 23 септември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 23 септември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 5 аркан – Енергията на Учителят и ученикът, Жрецът.

Добре е днес да сложим в ред делата си. Възможна е появата на Учител в живота ни и ако сте от хората, които са отворени към духовното, то това учение ще ви донесе свобода и разбиране. Ако сте от хората, които са подвластни на егото и материалното (на всяка цена), то ще се сблъскате със сериозни предизвикателства и ограничения.
Предпазливи е добре да бъдете в личните взаимоотношения – с особена сила важи за обвързаните, защото не е изключено фриволно, наивно поведение, което да доведе до неразбории с партньора. Възможни са намеси на трети лица в отношенията, затова стойте устойчиво зад своят избор да сте заедно с този партньор. Не забравяйте, че предизвикателствата са тези, които ни карат да израстваме.
В плюса – осъзнаване,че ни свързва нещо по – значимо от материалното, умение да подходим в отношенията с приемане и любов, желание да се насладим на всеки един момент заедно с любимите ни хора.
Парите ще идват при тези, които са посяли добри кармични семенца и днес ще берат плодовете на своят труд. Работете с кармичният мениджмънт в посока на финансите и социалната реализация. Знанията, обученията, развиването на интелекта се приветстват.
Здраве – уязвими са 2,4,5, чакра и прилежащите им органи и системи. Възможно е обостряне на хронични или предавани по наследство заболявания. Отнасяйте се с тялото си така, че да ви служи по – дълго време. Можете да работите днес и с кармичният мениджмънт в посока на здравето!

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *