Хороскоп за 22 септември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 22 септември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 22 аркан – Енергията на Висшата духовна свобода, Глупакът.

Денят може да е изключително предизвикателен за нетърпеливите, завистливите, поучителните, контролиращите, воюващите, ограничаващите околните. Всичко изброено са минусовите проявления днес. Движещите се в плюса ще дават свобода на себе си и другите, ще намират мирни решения, ще приемат с разбиране различното и различните, ще приемат чуждата гледна точка, ще проявяват търпение и смирение. Освен всичко изброено ще имат късмет – дори и в трудни моменти вселената ще им съдейства и дава подсказки.
В личен план – търпение и пак търпение. Особено предпазливи бъдете с емоционалните крайности и проявите на агресия.
Парите ще идват при тези, които правят онова, което могат към този момент, помагат на другите да използват своите таланти, действат като свеж полъх, където и да се появят.
Здраве – уязвими са всички чакри и прилежащите им органи и системи. Особено предпазливи бъдете сред хора, които проявяват агресия или са със зависимости. Пазете се от травми и инциденти от прибързаност. Щадете физическото тяло.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *