Хороскоп за 21 септември от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 21 септември от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 21 аркан – Енергията на Миротворецът, Светът.

Денят е подходящ за намиране на решения по мирен път, за разширяване на светогледа, за приемане на различията, но и за съзерцаване на вътрешните процеси, за намиране на вътрешната ни светлина. Движещите се в минуса ще имат проявления на нетърпение, високомерие, манипулативност, мнителност, отчужденост, неприемане на различията, осъждане на другите, страхове или другата крайност – неувереност, материализиране на страховете, та дори и прибягване до използването на магични практики, за да постигат своето.
В личен план – ако приемете близките си такива, каквито са – с всички техни положителни и не съвсем положителни качества, то ще съумеете и да постигнете консенсус по проблемни въпроси или теми. Ревността, желанието да „поправите“ другите, както смятате, че е най – добре за тях ще ви вкарва или в конфликтни ситуации или ще води до разочарование. Проявявайте повече мъдрост, спокойно отношение и давайте пространство на близките си и всичко ще се нареди. Днес движещите се в плюса ще имат възможност да видят как нещо желано се осъществява или е на път да се осъществи.
Парите ще идват при тези, които действат стратегически и обмислят детайлно всяка своя следваща крачка.
Здраве – уязвими са 4,5,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Днес не е най – добрият ден за диагностициране на заболявания.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *