Хороскоп за 18 август от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 18 август от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 18 аркан – Енергията на Магията и трансформацията на страховете, Луната.

Не се оставяйте страховете да ви водят днес. Действайте и правете промени в движение. Енергия няма да липсва на движещите се в плюса, както и възможности, но, моля, оставете плановете на вселената и бъдете тук и сега, а не фиксирани в крайният резултат в главата ви. Ако съумеете да пуснете контрола не се учудвайте и на внезапните и неочаквани подаръци от Вселената под формата на възможности, подсказки или хора, които да способстват за положителното развитие.
В минус – страхове, неувереност, инертност, мързел, усещане за нещастие, пешка в чуждите игри, фокус върху негативното.
В личен план – внимание към различните поколения в дома – отношенията, комуникацията помежду ви. Не се поддавайте на провокации, защото не са изключени. Бъдете търпеливи, използвайте чувството си за хумор и умението да разпръснете светлина, за да разсеете облаците в отношенията.
Подходящ ден за благотворителност – особено към деца или възрастни хора.
Парите ще идват при тези, които са водачи по душа. Отговорните, подаващите ръка за помощ и подкрепа, уважаващите йерархията и хората около тях. Тук движещите се в плюса могат да имат невероятна интуиция накъде и как да се движат.
Здраве – много енергия, но и напрежение. Избягвайте зависимостите – цигари, алкохол и т.н. Уязвими са 1,2,3,4,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Движете се повече, бъдете активни. Следете сънищата си.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *