Хороскоп за 16 август от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 16 август от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 16 аркан – Енергията на Духовното пробуждане, Кулата.

Днес ще сме подложени на проверка на горделивостта, агресивността, фиксацията върху материалното или зацепката за хора. При движещите се в минуса ще има ограничения от всякакво естество. Пазете здравето си.
Но… има път. И той е в духовното пробуждане и осъзнаване. Хубавото е, че тези, които се движат в плюса ще получат неочаквани възможности (дори и материални), свобода да избират и възможност да направят положителни промени.
В личен план – ще е добре да приемете инакомислието на близките си. Ако искате свобода, то я дайте и на другите. Избягвайте да намесвате трети страни в отношенията си (приятели, децата, роднини, родители, колеги, любовници…). Флиртовете също са крайно неуместни. Не бъдете наивни или крайни във взаимоотношенията с близките.
Парите ще идват при тези, които намират нестандартни решения, използват творческата си енергия, работят нещото, което им е любимо.
Здраве – уязвими са 2,3,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Време е да поставите своите граници. Усещането, че сте жертва, самобичуването, самовменяването на вина не води до по – добро. Това ще оказва влияние и на физическо ви състояние, така че е добре да поставите на преден план своите приоритети и своето физическо и психическо здраве.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *