Хороскоп за 4 юли от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 4 юли от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 4 аркан – Енергията на Императорът.

Денят е подходящ за намиране на баланс между материалното и нематериалното и не на последно място да се движим с вяра, че Вселената ще ни даде нужното ни. Отговорното отношение, умението да поведем околните към общата цел, да комуникараме спокойно и уверено, да осъзнаем свързаността си с другите – ще е позитив за нас. В минус – фокус върху материалното, авторитарност, при мъжете – скъперничество и агресия, жените – контролиращи и егоистични.
В личен план – общувайте с лекота и радост. Усмивките и позитивното ви отношение ще способства за разбирателството и хармония у дома.
Парите ще идват при тези, които учейки се правят промени. Смелите и щедрите.
Здраве – подходящ ден да се свържете със собствената си душа. Приветстват се техники свързани с енергийно лечение, медитация, тета лечение, лечение с билки, нетрадиционна медицина, престоят около вода, наричане на вода. Уязвими са 2,4,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА РЕДОВНАТА НИ РУБРИКА „ПРОШЕПНАТО…“

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *