Добре дошъл ЮЛИ!

22 Кристала

Добре дошъл ЮЛИ!

Целият месец е подвластен на 7 аркан – Енергията на Воина – победител и движението напред, Колесницата.

Поставяйте си цели и ги следвайте. Не се предавайте и прегъвайте пред трудностите, ако възникнат такива.
Месецът е деен, свързан с движение – в пряк и преносен смисъл. Това изисква от нас да се кооперираме с останалите, да проявим гъвкавост и търпение, да отчитаме всички мнения и да се движим заедно към целта (както в личен, така и в професионален план). Месеца е прекрасен да действате в посока и реализация на амбициозните си планове, да търсите правилните и нужните ви хора, които ще способстват за реализацията им. Работата в екип е много важна. Пазете се от проявите си на инат, желание да спорите. Не делете хората на приятели и врагове, случващото се на черно и бяло. Не си създавайте и сами истински или въображаеми конкуренти. Работете в посока на преодоляване на собствените си предразсъдъци и самоограниченията си. Обуздайте своята агресия и категоричност. Пазете се от собственият си работохолизъм. Не бързайте да приключвате по категоричен начин с нищо и никой. Значимостта ви ще идва от умението ви да сте лидери и вдъхновители, но и добре работещи в сътрудничество с другите. Ако се чувствате стопирани, като в „дупка“ или обезсилени, без път и посока, без възможност да се придвижвате, то знайте, че сте в минуса и е добре да не обявявате негласна война на всичко и всички – даже и на самите себе си.
Изобилието на 8 аркан – Енергията на Висшата кармична справедливост в месечната Матрица дава възможност да се развива всичко според Вселенските закони за справедливост. Кармичен месец в същността си. Но тази кармичност се дължи на собствените ни действия, думи, мисли в миналото или в предишно превъплъщение. Вселената ще ни дава много подсказки през интуитивните ни прозрения, но кой как ще се възползва е личен избор. Добре е да спрете да хабите сили, време и енергия в това да доказвате на всяка цена своята правота, защото всичко и всеки, който идва в живота ни е справедливостта и баланса на Вселената. Хората и ситуациите ще са наши огледала, така че се огледайте добре. Това е добър начин да приемем себе си и другите безусловно – такива, каквито са или такова, каквото е.
Целият месец е изключително подходящ за работа с кармичният мениджмънт!
В личен план е добре да търсим мирни начини за решаване на конфликтите. Умението да хармонизирате средата и подходящата комуникация ще способстват за засилване на връзката с близките ни.
В минус – агресия, нетърпение, осъждане, желание да се наложим, да контролираме, невъзможност да видим собствените си грешки.
В работен план – търсете златната среда, давайте свобода на себе си и на другите да избират. Бъдете честни, отговорни и спазващи обещанията си.
В минус – емоционални крайности, подмолни и открити войни, опълчване срещу статуквото, необмисленост, наивност до глупост, нехайно отношение.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 1,2,3,4,6 чакра. Не пренебрегвайте симптомите на тялото си. Обърнатите към духовното, а не изцяло към материалното ще имат подем и на физическо ниво. И обратното. Възможно е обостряне на хронични заболявания, инциденти, злополуки и т.н .

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *