Хороскоп за 30 юни от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 30 юни от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 3 аркан – Енергията на Императрицата.

Силно материализиращ ден, в който женската енергия и сила е на почит. Прекрасна възможност за дамите да се погрижат не само за външността си, но и да печелят чрез мекотата, гъвкавостта, мъдростта и женската си сила.
Повторяемостта на 3 – ти, 9 – ти и 18 – ти аркан в днешната Матрица ни дава възможност и да сбъдваме истинските, съкровените си желания, да преодоляваме собствените си страхове, неувереност и блокажи.
А как Вие ще се възползвате от това?
– От Вас самите зависи!
В личен план – отворете съзнанието си и повярвайте, че всичко може да дойде в живота ви. Мъдростта и обаятелността ви ще се забелязват. Изградете доверителни отношения с близките си. В минус – страховете ще ви водят, а оттам ще си поставяте граници, ще ограничите достъпа до Вас самите или другата крайност – високомерието и умниченето ще отдалечи другите от вас.
Парите ще идват при тези, които са смели, мъдри и умеят да изкарат от другите най – доброто. Силен ден за психолози, сферите на окултното, тайното, информацията, знанията.
Здраве – удачен ден да кажете „Не“ на своите слабости. Уязвими са 1,4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Сбъдващо Новолуние от нас!

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *