Хороскоп за 24 юни от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 24 юни от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените.

Тази програма на съдбата ни дава възможност да се свържем с другите с желание за хармония, приемане на всичко и всички такива, каквито са, да общуваме с лекота, да се обградим с красиви неща и приятни хора, да съжителстваме в любов без условия. Подкрепена с магнетичната енергия на 18 аркан – Енергията на Магията и трансформацията на страховете, Луната – мечтаем и сбъдваме (да не забравяме, че е Еньовден), ние самите ще искаме да разкриваме себе си и другите лист по лист, страничка по страничка… За това „говори“ и присъствието на 9 аркан – Енергията на Мъдрецът – отшелник.
Естествено, че има и обратна страна…
В минус – ревност, високомерие, обидчивост, мнителност, прекалено говорене или прекалено мълчание, неувереност (Дали ще се справя? Харесват ли ме? и т.н), слагане на „розовите очила“, което води до разочарование, зацикляне върху вече отдавна отживели отношения или нещо друго, усещане за жертва.
В личен план – дайте си време насаме със себе си, за да изкристализират истинските ви желания. Не се поддавайте на изкушения и се вслушвайте повечко в интуицията, отколкото в егото.
Парите ще идват при тези, които са готови да разширяват кръгозора си, работят нещото, което им е любимо, проявяват щедрост и умение да поведат другите, намират различен подход към всеки и всичко.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 4,5,6 чакра.
Днес престоят около вода( започнете с миенето с роса) или в природата ще ви зареди батериите. Наричайте смело!

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *