Хороскоп за 22 юни от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 22 юни от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 22 аркан – Енергията на Висшата духовна свобода, Глупакът.

Ден, в който е добре да благодарим за всичко, което е присъствало в живота ни и да приемем новото с вяра. Внесете ред в главата си, в дома си, на работа. Подходящо е за плащане на данъци и такси, за предаване и приемане на знания, за продължаване историята на Рода, за отпускане, наслада, усмивки и да се доверим на промените, към които ни насочва Вселената.
В минус – несвобода, бягство от отговорност, опълчване срещу статуквото, поучителен и назидателен тон, желание да сложим всички и всичко под наш контрол, завист, усещане за сивота и скука, подаване на внушения, мързел, инертност, флиртове.
В личен план – всеки опит да омаловажите постиженията на родните си, ще Ви сблъска с ограничения или най – лесното – бягство. Опитите за манипулиране също не е добра идея да използвате. Седнете и поговорете, споделете истинските си чувства. Днес е прекрасен ден, в който можете да направите денят и на близките си чудесен, ако им благодарите и насочите вниманието им към положителните им качества.
Парите ще идват при тези, които действат търпеливо, с амбиция и отговорност, но увличайки другите. Денят не свързан толкова с финансови постъпления, колкото с възможности за израстване.
Здраве – уязвими са 1,2,4,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Вслушвайте се в тялото си. Пазете се от травми. Днес някои може да се чувстват неадекватни и с понижен тонус.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *