Хороскоп за 21 юни от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 21 юни от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 21 аркан – Енергията на Миротворецът, Светът.

Днес е подходящ ден за разширяване на светогледа, за общуване с различни хора, за приемане и предаване на знания, за интелектуална и творческа дейност, за глобални проекти. Креативността ще се забелязва и цени.
В минус – непримиримост и неприемане на различията, нетърпение, високомерие или неувереност, склонност към манипулация, горделивост.
В личен план – старайте се да изненадате половинката си или да направите нещо различно с членовете на семейството си. Движещите се в плюса имат възможност да сбъднат нещо желано.
В минус – изолация, усещане, че много даваме, а близките ни не ни ценят, интелектуална горделивост, страхове.
Парите ще идват при тези, които използват интелектуалните и лидерските си качества, за да провокират и стимулират растежа и на другите. Денят е подходящ за работа с хора, стоящи далеч от нас, както и през интернет.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 1,3,4,7 чакра. Пазете се от всякакъв вид изкушения. Днес може да осъзнаете какво Ви е нужно, за да направите промени на физическо ниво. Благоприятно е за използване на медитивни и енергийни практики.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *