Хороскоп за 20 юни от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 20 юни от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 20 аркан – Енергията на Рода и Яснознанието.

Денят е добре да е оползотворен максимално. От една страна ни дава силна интуиция и много помощ от Вселената, а от друга много енергия, за да я насочим към позитив. Все пак всеки ще получи заслуженото (за ползвалите консултацията ни с лична Матрица – 8 аркан (енергията на Висшата кармична справедливост) в действие). В този ред на мисли – работете с кармичният мениджмънт, а работилите вече с него – ще получат резултати днес. В минус – проблеми в Рода и семейство, зацикленост, завист, осъждане, агресия, нежелание да се поучим от собствените си грешки (Вселенският закон за Греблото ще се обади и нищо чудно да си привлечете повторяема ситуация в живота, докато не открием, че в дъното на това стоят нашите решения, думи, мисли).
В личен план – силен ден за мъжката половина на човечеството. Движещите се в плюса мъже ще се заявят ясно, категорично и безусловно. Жените е добре да разпръскват от своята женска енергия, защото ще съумяват да се справят с всичко с лекота. Обърнете внимание на отношенията между различните поколения.
В минус – агресия, фокус върху негативното, свръхконтрол, обвинения.
Парите ще идват при тези, които са изключително силно подкрепени от близките си в дейността си. Лидерските ви качества ще се забелязват. Денят е подходящ за благотворителност.
Здраве – уязвими са 1,2,4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Движещите се в плюса ще имат много енергия и ще я оползотворят по предназначение. Проявявайте повече търпение.
Следете сънищата си.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

РЕДОВНАТА НИ РУБРИКА „ПРОШЕПНАТО…“

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *