Добре дошъл Юни!

22 Кристала

Добре дошъл Юни!

Целият месец е подвластен на 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените.

През този месец е добре да обърнете внимание не само на личните взаимоотношения, но и отношението ви към самите вас. От изключителна важност е да се занимавате с дейности, които ви вдъхновяват и ви карат да се чувствате удовлетворени и признати. Благоприятен месец за свързване с другите, за комуникации, за приятелски срещи, за събирания, веселби, празнувания.
Уменията да създавате уют и хармония, да достигате до другите по лек и естествен начин ще ви носи успехи и ще ви вдъхновява.
Месецът е добър и за грижа за здравето ви – да се приведете във форма, да започнете да се храните здравословно, да се движите.
Пазете се от:
– Прояви на ревност
– Желание всичко да се случва така, както вие искате
– Обидчивост
– Зацикленост и фиксиране върху определени отношения или ситуации
– Не се опитвайте и на всяка цена да се харесате на всички
– Избягвайте да обръщате внимание само на „опаковката“, а да замъглявате съзнанието си за „съдържанието“
– С лекота си признавайте грешките не само пред себе си, но и пред другите – Избягвайте да изисквате как точно трябва да ви обичат
– Свалете розовите очила, за да не бъдете разочаровани.

Пуснете любовта в живота си. Научете се да се приемате и с малките недостатъци. Общувайте с лекота. Внасяйте хармония. Не зацикляйте върху външното. Заобичайте и приемете другите без условия (така обичам тази дума). Време да се откажем от идеализациите. Да пуснем старите отношения, вещи, ситуации по пътя им. Да се вслушаме в „зова на сърцата си“. Пуснете мнението на околните за вас също по течението. Не е нужно всеки да ви приема. Поискайте прошка за своята обидчивост, ревност, дори за излишният ви стремеж към перфекционизъм.
Отдайте се на удоволствието да посетите масаж, козметичен салон, спа център, вкусна храна, галерия и т.н. – тоест удоволствието на сетивата!
Изобилието на 18 аркан – Енергията на Магията и трансформацията на страховете, Луната пък ще ни дава възможност за сбъдване, за материализиране на желаното. Магнетичността ни ще се засили, както и интуицията, така че се вслушвайте повече в себе си и отсейте истината от лъжата (или манипулацията). Добре е да поддържаме високи вибрации, за да не материализираме най – големите си страхове. Чували сте, че мислите ни притежават енергията да сбъдват, затова бъдете внимателни накъде и как ги насочвате. Нужно е съзидание, а не разрушение и страх.
В личен план през целият месец е добре да пътуваме повече, да приемем различията на другите, да търсим мирни начини за решаване на проблемни ситуации.
Жените е добре да поработят с женската си енергия (не само чрез външният си вид), но и чрез извеждане на преден план на качества като: мекота, красота, мъдрост, емпатия, съпричастност, грижа, споделеност, вслушване…
За мъжете е много важно да стоят отговорно, да изявят лидерските си качества (да не се бърка с авторитарност) и да се погрижат до тях да стои истинска Императрица.
Парите ще идват при тези, които откриват нови възможности, иновативност, креативност, отдаденост, щедрост, умение да обръщат негативното в позитивно. Силен период за хората на изкуството, продажбите, красотата, иновациите, работата с парите на другите и всички ония, които горят в своята дейност. Ценете труда си и искайте своето! Време е да поставите собствените си граници.
Здраве – чувството, че сте жертви, страховете и завишените очаквания могат да са причините и за физически неразположения. С внимание към органите и системите принадлежащи на 1,2,4,5,6 чакра.


Сбъдване Ви желаем!


За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *