Хороскоп за 27 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 27 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 9 аркан – Енергията на Мъдрецът – отшелник.

Ден, в който е много вероятно да ни занимават теми свързани с духовните ценности, философията, психологията, свързаността ни с другите, отговорността, щедростта, която проявяваме към другите, свободата, която даваме… С едно изречение – проявленията на светлата ни страна.
Движещите се в плюса ще имат възможност за активни действия, за изграждане на доверие, ще съумяват да разкриват истинските намерения и отношение на другите към Вас.
В минус – недоверие, недоволство, високомерие, агресия, подаване на изкушения от всякакво естество, опълчване срещу всички и всичко, което не е с нас, ограничаване на другите, авторитарност.
В личен план – тук предизвикателствата могат да са във вариант на бягство от отговорност, флиртове, наивност до глупост, нехайно или агресивно поведение.
В плюса ще ни движат мъдростта, отговорността, взаимността, съпричастността и духовните ценности.
Парите ще идват при тези, които сеят добри кармични семенца, така че работете в посока на социалната реализация и финансите с кармичният мениджмънт. Благодарността и щедростта Ви проявена в днешният ден ще ви се отплаща за в бъдеще.
Здраве – възможно е обостряне на хронични, кармични заболявания. Проследете кои ваши минусови проявления са довели до здравословни неразположения. Уязвими са 2,4,5,6 чакра и прилежащите им органи и системи.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *