Хороскоп за 25 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 25 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 7 аркан – Енергията на Воинът – победител, Колесницата.

Активен ден. Подходящ е за пътувания, командировки, поставяне и следване на цели, екипност, готовност за промени в движение, излизане от комфортната зона, преобразуване на негативното в позитивно, учене (боравене с информация), но си давайте време и за почивка и усамотение.
В минус – мнителност, отчужденост, високомерие, спорове, неумение да се работи в екип, неувереност, склонност към депресивни състояния, безпардонно поведение, отношение и език, страхове, манипулации.
В личен план – ако усетите, че ставате взискателни, изискващи, критични, агресивни, то е по – добре да се отдръпнете и помислите, а не да реагирате нападателно и осъждащо.
В плюс – споделеност даже и в мълчание, щедрост, любов, разбиране. Мечтайте смело!
Парите ще идват при тези, които разширяват кръгозора си, добре боравят с финансите, умеят да грабват всяка възможност и не на последно място – обичат работата си.
Здраве – уязвими са 5,6, чакра и прилежащите им органи и системи. Страховете могат да са повод и за проблеми от здравословно естество.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *