Хороскоп за 24 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 24 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 6 аркан – Енергията на Любовта и отношенията, Влюбените.

Ден за свързване с другите, за подобряване на взаимоотношенията, за съобразителност, творчество, креативност, учене (особено на духовни учения). Старайте се да работите в синхрон и сътрудничество с другите. Денят е подходящ и за следване на целите и намиране на различен път за разрешаване на ситуациите. В минус – взискателност, обидчивост, категоричност, инат, вменяване на вина, манипулации.
В личен план е добре да обърнем внимание на отношенията между поколенията. Използвайте и чувството си за хумор, внасяйте повече радост и спонтанност в отношението с близките си. Освен горепосочените минусови проявления тук добавяме и егоизъм и егоцентричност. Оставете близките Ви да учат уроците на живота си по собствен начин.
Парите ще идват при тези, които са готови винаги да внесат корекции, излизат от зоната си на комфорт с цел израстване и благо за всички в колектива. Подходящ ден за благотворителност. За построяване на структура от всякакво естество.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 2,5,7 чакра. Приветства се лечение, което съчетава в себе си традиционната и нетрадиционната медицина. Денят е подходящ за рейки, масаж, билкова терапия, техники свързани с ума и тялото (йога и всякакви източни практики).

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *