Хороскоп за 23 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 23 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 5 аркан – Енергията на Учителят и ученикът, Жреца.

Денят е подходящ за установяване на ред в делата. Имайте предвид, че има наличие на програми, които са по – агресивни, конфликти, носещи напрежение в Матрицата за деня и е по – добре да се фокусираме върху своите си задачи, своите си хора(семейство, приятели), а не толкова навън. Не че не е изключено и напрежение в дома, но се заредете с повечко търпение и давайте помощ, съвет или подкрепа само ако ви е поискана. Удачен ден за учене – особено на езици.
В личен план отговорното отношение и желанието да приемем, че всички имаме своите си различия ще води до готовност за намиране на път един към друг. В минус – непримиримост, неприемане, агресия, осъдителни мисли и думи, поУчаване могат да доведат до неразбирателства и конфликти. Не нарушавайте личните граници на близкото си обкръжение с желанието да направят нещо, както вие го виждате или смятате за правилно.
Парите ще идват при тези, които умеят да проявят търпение, такт и не са фокусирани само и единствено върху личната изгода.
Здраве – уязвими са 1,2,4,6 чакра и прилежащите им органи и системи. Вслушвайте се в тялото си!

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *