Хороскоп за 20 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 20 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 20 аркан – Енергията на Рода и Яснознанието.

Денят е със странна енергетика от гледна точка на различието от програми на съдбата, които от една страна са насочени към интуитивното знание, а от друга ще ни се дава възможност да проследим причините и взаимовръзките в случващото ни се.
Подходящ ден за работа с кармичният мениджмънт и Рода. Умението да проследяваме цикличността – кога е време да започнем или приключим цикъл, ще ни помага по пътя към личните цели. Нужно е усамотяване, намиране на връзката със самите себе си, да погледнем глобално на постъпките си, на живота си, да направим промени, ако е необходимо.
В минус – осъждане, постоянно попадане в ситуации, в които нашата правота бива оборвана, предизвиквана, незачитана. Усещането, че много даваме, а не ни забелязват, опитите за манипулации, обвиненията, прекаленото Его, всичко това ще оказва влияние на поведението, отношението и ситуациите, които присъстват в живота ни и ги определяме като негативни. Всички тези минусови проявления ще оказват влияние в личен план.
В плюса – дълбока и интуитивна връзка с всички наши близки, отговорност, отдаденост, умение да намираме различен подход и начин за разрешаване на проблемните ситуации.
Парите ще идват при тези, които се движат в златната среда, умеят да изкарват на показ потенциала и уменията не само на себе си, но и на обкръжението си. Дайте свобода за действие на душата си и ще осъзнаете, че се движите по собственият си път.
Здраве – възможно е обостряне на заболявания свързани с органите и системите принадлежащи на 3,5 чакра. Бъдете предпазливи с горната част на тялото си, не се претоварвайте. Тече трансформираща енергия в картата на здравето и е възможно да се „обадят“ отдавна позабравени болежки.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *