Хороскоп за 17 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 17 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 17 аркан – Енергията на Звездата и талантите.

Тази програма ни дава възможност да се изпълним с лекота, да проявим уменията си, да блеснем с таланта и артистичността си. С наличието на 11 аркан – Енергията на Силата и потенциала можем да кажем, че е изключително благоприятно време за тези, които искат да се сдобият с поколение. Желаещите да покажат способностите, да бъдат активни също се поощряват от тази програма. Има обаче едно леко уточнение – проявявайте повече търпение и не се опитвайте да внасяте напрежение с желанието си да диктувате темпото. Всички, които подпомагат другите в тяхното израстване и развитие ще бъдат забелязвани и ценени.
В минус – усещане, че живеем сив и скучен живот, невъзможност да изразим собствените си умения, да печелим от дарбите или уменията, вътрешно напрежение, което предаваме и на другите.
В другата крайност на минусовите проявления е високомерие, поучителен тон и отношение и незачитане на обкръжението ни.
В личен план – от една страна денят може да е напрегнат и войнствен за тези, които са минус на енергиите си (част от тях са изброени по-горе) + неприемане на различията на близките, авторитарност.
В плюса обаче ще се наслаждаваме на спокойно и ведро настроение, с възможност за пътуване (даже е препоръчително). Подходящ ден за работа с Рода.
Парите ще идват при тези, които са активни, ярки, цветни, усмихнати. Те ще печелят активи още с появата си. На тези хора и Вселената ще им съдейства с подсказки или като им дава нужното за да израстват.
Здраве – тече трансформираща енергия, така че не пренапрягайте физическото си тяло. Подходящ ден е за внасяне на корекции в режима и за непрекаляване с храна и алкохол.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *