Хороскоп за 13 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 13 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 13 аркан – Енергията на Живота и смъртта, Трансформацията.

Днес е добре да бъдем готови за промени.
Още повече, че 13 програма на съдбата приветства да излезем от вече неработещото, неслужещото и ограничаващото ни, така че дерзайте смело. Прекрасен ден и за философски теми, попълване на знанията (особено в сферите на психологията, окултното, граничещото с човешките възможности, промяната и т.н). Пуснете старото с благодарност и поемете по новият път с вяра и готовност.
В минус – страх от промени, депресии, изолация, обостряне на психични състояния и заболявания, високомерие, мнителност, отчужденост, осъждане и неприемане на успешните хора, умничене, фокус върху негативното, егоизъм, свръхконтрол, безпардонно поведение и отношение.
В личен план – имайте предвид, че тече трансформираща енергия и тенденция към приемане на всякакви промени. Заложете на мъдрото отношение, желанието да споделяте и да се вслушвате в близките си, чувството за хумор също се приветства. Подходящ ден е и да обърнете внимание на отношенията с децата или внуците. Силен ден за жените, които се движат в плюса на личните си енергии. Давайте свободно пространство на близкото си обкръжение, а и на самите себе си. Престоят в тишина, медитацията, всичко свързано с техники, които успокояват ума и действат благотворно на тялото са подходящи. Молитвите ни ще бъдат чувани.
В минус обаче не стоят съвсем розово нещата (както винаги). Страховете, неувереността, желанието да се покажем по – умни, по – знаещи, с една дума „по -“ от другите ще ни сблъсква с проблеми с тях. Избягвайте манипулациите.
Парите ще идват при тези, които са готови да скочат в неизвестното, да учат, да споделят с лекота знанията и уменията, разпръквайки енергията си върху много хора или разгръщайки се с много проекти, в много направления.
Здраве – бъдете внимателни с поддаването на всякакъв тип изкушения. Агресията и автоагресията ще оказва влияние и върху физическото ви тяло. Уязвими са 4,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *