Хороскоп за 10 май от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 10 май от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 10 аркан – Енергията на Късмета, Колелото на съдбата.

Днес е добре да се движите спокойно и интуитивно, без да внасяте напрежение, ако нещо не се случва сега и веднага. В живота ни ще идват ситуации, в които ние самите сме взели решение да участваме и сега ще е необходимо да проявим и отговорност и да отчетем, че сме в тази ситуация или с тези хора, защото ние сами сме го избрали. Фокуса върху материалното не ще е най – добрият вариант. Повече ще ни помага осъзнатостта, че сме свързани в мрежа, която душите ни познават.
Възможна е поява на важен за Вас човек – учител, сподвижник, партньор. Учете от всяка ситуация и благодарете за всичко, което присъства или е присъствало в живота ви.
В личен план – умението да приемате безусловно близките си – с всички плюсове и минуси, миролюбовото и тактично отношение, доверието, което можете да изградите в общуването ще се цени повече отколкото желанието да излезете на всяка цена прави. Давайте свободно пространство на себе си и близките. Подходящ ден за жените е да обърнат внимание на женската си енергия и личните си проявления. Дипоматичността, лекотата в общуването, желанието да внесете хармония в отношенията ще са само в полза.
В минус – агресивно поведение и отношение, взискателност, обидчивост, категоричност, отдръпване и изолация, ревност, контрол, неумение да боравим с женската или мъжката си енергия.
Парите ще идват при тези, които намират необичайни решения и са готови да работят по глобални и широкомащабни проекти. Бъдете търпеливи и действайте мъдро.
Здраве – уязвими са 4,5,6,7 чакра и прилежащите им органи и системи. Бъдете внимателни с храната и напитките. Днес можете да кажете „Не“ на вредните си навици.
За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

One Response

  1. Лилия каза:

    Благодаря от сърце 🙏 ❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *