Хороскоп за 22 април от Кармолога

22 Кристала

Хороскоп за 22 април от Кармолога

Водещата енергия в днешната Матрица е 22 аркан – Енергията на Висшата духовна свобода, Глупакът.

Денят е подходящ за почивка и забавление. Естествено с мярка. Наличието на 19 аркан – Енергията на Слънцето и процъфтяването пък ще ни дава от своята топлина, усмивки, харизма. Постарайте се да разпръсквате от енергията си в повече дейности, сред повече хора. Ако се движите в плюса, то всичко ще идва при Вас в нужният момент, без да внасяте напрежение.
В минус – свободия, разпуснатост, мързел, инертност, фокус върху негативното, егоизъм, усещане за ограничения.
В личен план – обърнете внимание на отношенията с мъжете от обкръжението си. За обвързаните – внимавайте поведението Ви да не се приеме за фриволно, недопустимо или авторитарно. Денят е подходящ за събирания (особено между поколенията), за радост, за свободно плаване.
Парите ще идват при тези, които се отнасят отговорно, умеят да привличат вниманието, действат с позитивно отношение и осъзнатост, повеждат другите.
Здраве – с внимание към органите и системите принадлежащи на 1,2,4,7 чакра. Днес можете да отметнете доста задачи. Енергичността ни ще е заразителна. Пазете се от прибързаност, травми.

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *