На какво да обърнете внимание в периода на Пълнолунието от 18 януари 2022 според месеца Ви на раждане?

22 Кристала

На какво да обърнете внимание в периода на Пълнолунието от 18 януари 2022 според месеца Ви на раждане?

Тази прогноза е написана на база метода Матрица на съдбата и е труда на двамата кармолози – Юлиян и Нели.
Моля, споделяйте линк към страницата ни!
Благодарим!

Родените месец Януари е добре да поставят целите си, съобразявайки се с другите. Не бъдете излишно взискателни, както и не приключвайте взаимоотношения прибързано и под въздействие на Егото си. Възможни са сблъсъци на характери, които се опитват да се наложат един над друг. Бъдете предпазливи във всички сфери от живота си. Обърнете внимание на здравословното си състояние.
В личен план – умението ви да пускате контрола и да се доверите на Вселената, ще ви поставя на правилото място, ще ви се дават и подходящите хора или ситуации, от които да извлечете максимума към този момент. Не се поддавайте на изкушения, преработете зависимостите си. Наслаждавайте се повече на общуването с близките си. Използвайте чувството си за хумор и оставете нещата да намерят своят естествен ход.
В професионален план – излезте от зоната си на комфорт. Бъдете готови за промени, както и за попълване на знанията си, учене, квалификации и т.н. Сложете в ред работното място. Ситуации ще изискват активност и готовност да проявите гъвкавост.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Февруари ще се фокусират върху взаимоотношенията и взаимодействието с другите. Не се изолирайте от света, а се постарайте да изградите доверителни отношения с обкръжението си. Ще бъдете търсени за съвет или морална, емоционална подкрепа. Добре е да преработите личните си страхове и блокажи. Неувереността ви ще се редува с интелектуална горделивост или високомерие, затова е добре да търсите златната среда.
В личен план – не слагайте розовите очила, особено ако се появи нов човек на хоризонта. Периодът е подходящ за работа върху материализиране на желаното, но с изричното условие да приемате хората около себе си такива, каквито са. Чувствителност и мнителност ще вървят ръка за ръка с Вас, така че се обърнете към истинските си чувства. Научете се да цените себе си повече. В партньорствата са възможни ревност, обидчивост, страхове. Ако работите в плюса на енергиите обаче ще има удовлетвореност, споделеност и много любов.
В професионален план – бъдете отворени. Вършете работата си с удоволствие, бъдете пример за другите и всичко ще е наред. Успеха ще съпътства тези, за които работата не е просто работа, а удоволствие и вдъхновение. Добре е да засилите връзките с чужбина или през интернет пространството.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Март – напрегнат период, но и изпълнен с възможности да свършите много работа, да отметнете изоставащи задачи, да сте активни, без да налагате темпото си на другите.
В личен план – време да обърнете внимание на родовите отношения. Възможни са ситуации, които ще изискват вашето внимание, но и търпение. Ще се наложи да приемете различията си, различните гледни точки, защото в противен случай ще се сблъскате с напрежение и агресия. Не изземвайте функциите на близките си и се опитайте да им помогнете, а не да доказвате своята правота на всяка цена. Пуснете контрола над децата си и давайте съвети само, ако са Ви поискани.
В професионален план – някои от Вас ще намерят вдъхновение в нова дейност или в допълненителен ангажимент. Ще се справите, ако предприемете такава крачка (особено, ако е свързана с талантите ви или уменията да проявявате творческата си страна). Ако през този период Ви липсва енергия, имате някакъв физически дискомфорт, то е време да се замислите къде сте проявили нетърпение, изразявали сте само недоволство и сте критикували другите.
В плюса – активност, много енергия и желание да дадете или потърсите помощ в нужният момент.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Април е добре да направят лични промени. Не стойте в уж удобната ви зона на комфорт. Ако нещо ново идва в живота ви е добре да го допуснете. Не ограничавайте себе си, но и давайте свобода на обкръжението си да имат правото да избират своят път. Темата за свободата ще ви е важна в този период, затова от една страна ще се изисква от Вас да предприемете промяна, а от друга да внимавате с начина си на общуване. Възможно е в този период да сте по – резки и безпардонни в изказа си, а другото минусово проявление е натрапчиви мисли, депресия, нежелание да премахнем неща или хора, които са токсични за нас.
В личен план – поставяйте си цели, но заедно с партньора или близките си. Възможни са загуби, но и опитност, която ще ви научи кога е необходимо да спрете, да приключите с цикъл и да се подготвите за нов такъв. Стойте отговорно зад мислите, думите и действията си.
В професионален план – силен период за работа с кармичният мениджмънт, както и за благотворителност. Не се фокусирайте върху негативното, а напротив. Активността Ви ще се забелязва. Бъдете ярки, усмихнати и готови да поведете другите.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Май – очертават се ситуации, които ще активират във вас двете крайности – приемане или отпор, несъгласие, желание да отприщим натрупаният гняв или агресия. Вие избирате с какво съдържание да напълните живота си! Желанието да сте помощ или да се притичвате на помощ, без да слагате своите лични граници, ще ви води до усещане за жертва, до мислите, че не сте оценени. Добре е да си поставите граници и да ги отстоявате не с агресия, а с такт и иновативен подход. Движещите се в плюса ще намират нестандартни решения.
В личен план – особено женската част на човечеството ще се бори с желанието да е в помощ и същевременно да контролира всичко и всички. Давайте време и на другите да се задействат. Не се нагърбвайте с всичко. Нужно е да намерите баланс не само между даване и получаване, но и между активност и почивка, отдръпване. Мъжете е добре да проявяват повече отговорност спрямо близките и партньорката си.
В професионален план – решавайте проблемните или предизвикателни ситуации по мирен път. Това на по – късен етап ще повлияе благоприятно и на самите Вас. Силен период за хората работещи в сферите на изкуството, красотата, връзката между хората, продажби, интернет, чужденци. Условието е – дейността Ви да е любимото ви нещо.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Юни – силен период за изява на самите Вас, на уменията, знанията и талантите Ви. Бъдете провокативни, ярки, артистични, забележими. Не че ще липсват напрегнати моменти, но ако се вслушвате повечко в интуицията си, а не в желанието на Егото да сте прави, всичко ще намери своето благоприятно развитие.
В личен план – не се опитвайте всичко да поемете на гърба си. Да, ще сте активни и с усещане, че можете да се справите с всяко предизвикателство, но е нужно и да давате възможност и на близките си, да разредените ангажиментите и домашните задължения. С изостреното си чувство за това, кое е честно и кое не, можете да попаднете в ситуации, в които да се стигне до взаимни обвинения и осъдителни мисли или думи. Не забравяйте, че сега ще посеете семена, които неминуемо ще се материализират във вашият живот, така че помислете преди да се задействате в негативни проявления. Работете с кармичният мениджмънт в посока на отношенията и финансите! Възможни са проблемни ситуации свързани с някой от родителите ви или близките роднини – например притеснения за здравословно състояние или проблеми с отношенията, парите.
В професионален план – бъдете отворени за нови възможности и учене или преподаване. Това ще ви се отблагодари на по – късен етап с нови възможности, предложения за работа или кардинална смяна.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Юли – разпръсквайте своята енергия в много проекти и хора. Колкото повече огрявате със своето непринудено присъствие – толкова по – хубави неща ще идват в живота Ви. Загърбете Егото и просто давайте!
В личен план – промяна. Възможно е да минете на ново ниво в отношенията, да има ново запознанство, но има условие – да сте готови за промяна, а не да стоите в своят ъгъл и да чакате. При някои са възможни не съвсем приятни промени, но със сигурност ще ви научат на нещо важно – да знаете, че всичко си има цикличност и да сте готови за започването или завършването на този цикъл. Това означава да премахнете егоистичните си подбуди и да бъдете себе си – в цялата си красота, освободеност и светлина. Не са изключени проблеми по родова линия, но там ще се наложи да се доверите на Вселената и да правите само онова, което е във вашите възможности. Избягвайте прояви на завист или да се превърнете в пешка в чуждите игри. Ако се отпуснете – късметът ще е с Вас!
В професионален план – ще се цени умението Ви и уважението, което проявявате (особено в йерархията в работата). Силната Ви интуиция ще ви води, затова ако дойдат нови предложения и се доверете как да постъпите. Добър съвет ще получите и от близките си, ако се допитате до тях.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Август – периодът е за пътувания, преместване, активност, връзка с чужденци или чрез интернет. Разширяването в дейността Ви ще носи нотки на позитив. Ако се самоограчините само ще загубите. Старайте се да не воювате с обкръжението си, а да търсите мирни решения за излизане от щекотливи ситуации. Ще има проверки на личните ви страхове и неувереност, но това пък ще ви дава възможност не само да ги преработите, но и да сбъднете нещо свое желано.
В личен план – избягвайте самотата. Ако сте в партньорство – споделяйте, комуникирайте, бъдете готови да предприемете различно поведение от досегашното. Интелектуалната ви дейност ще е засилена, затова се възползвайте и намерете къде да я впримчите, но и демонстрирате. Най – големият ви враг сега сте самите Вие – вашите страхове, неувереност или надменност.
Ако се движите в плюса на енергиите, то ще сте изключително обаятелни за противоположния пол.
В професионален план проявете своята креативност. Бъдете готови да поискате цената за труда си. Заявявайте се смело, но и уважавайки другите. Подходящ период за натрупване на знания. Силен период ще имат работещите в сферата на психологията, медицината, окултното, с преработването на страховете, театралните изяви, творчеството. Яхнете вълната и увличайте с лекота другите!
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Септември – период, в който е добре да внесете порядък в делата си. Анализирайте отношенията, бизнес делата си, здравето си. Ще сте готови да учите или да давате своите знания. Възможни са прояви на страх от конкуренция или вечно поУчаване и желание да се налагате, затова е добре да чувате и аргументите на другите. Движещите се в минуса не само, че ще се сблъскат с неработещите си ментални убеждения, но и са възможни напрегнати ситуации в рода, семейството, както и в професионален план. Не са изключени емоционални крайности, затова е добре да поработите и върху това.
В личен план – чувството ви за ред, за правилност и безпогрешност ще водят до напрежение в отношенията с близките. Не бъдете госпожата с размаханият пръст, а се старайте да се вслушате не в аргументите на ума си, а в сърцето си.
Движещите се в плюса ще се свързват на едно по – финно ниво с близките си и това ще е чудесно. Възможни са – забременяване, грижа за деца, внуци.
В професионален план – помогнете на другите да се справят. Намирайте ценното в тях и това ще работи и за Вас. Фокуса не бива да само парите, а и какво давате на останалите. Точно във финансов план са възможни както огромни постъпления, така и да се сблъскате със загуби. Ако се сблъскате с тях – помислете за отношението си и поведението си към конкуренцията Ви, както и проявите си на нетърпение.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Октомври – ако се чувствате без път и посока, то е време да преразгледате отношенията си не само към близките, но и към другите. Ината в този случай няма да Ви помогне, я ще задълбочи проблемите. Подходящ период, в който да се научите да работите и се сработвате с останалият свят. Черно и бяло има само в боичките, та ще се наложи да приемете, че има и други цветове и да допуснете да изпълнят света Ви. Добре е за закупуване на кола или вещи, които са свързани с движението. Защо не и да си позволите почивка някъде.
Ако сте тръгнали по пътя на духовното, то сега е подходящ момент да увлечете и другите.
В личен план – възможни са прояви на инат, спорове от страна на децата, внуците или по – възрастните от Вас в семейството. Подходете с усмивка и не драматизирайте нещата. Така ще бъде по – леко в общуването ви. Хубаво е да е подредено и чисто в дома Ви, но не само това ни прави семейство, нали?
В професионален план – бъдете готови да покажете знанията си. Бъдете отворени и за нови предложения. Не стойте на едно място. Не се въртете в омагьосаният си кръг. Изисква се промяна. Възможни са проблеми със здравословно състояние на ваш близък роднина от мъжки пол или ситуации, които ще ви изкарат от равновесие. Фокусирайте се върху хубавите неща и моменти.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Ноември е време да си дадат време за почивка и в усамотение да открият важните за тях отговори. Все пак не пренебрегвайте близките си. Общуването ще способства да Ви разберат и да ви помогнат и те.
В личен план – подходящо е да премахнете зависимостите си. Изискванията, взискателността, желанието да прекроите другите, така че на Вас да ви е удобно ще работи срещу вас и отношенията ви. Проявите на агресия, трупането на гняв, мнителността, подозрителността, ревността, както и непризнатите(несподелените) страхове ще са ваш враг.
Бъдете примера и всички ще ви последват.
В професионален план – проявете лидерските си качества и приемете, че другите са различни от Вас, което ги прави нито по – лоши, нито по – добри.
Търсете комуникацията! Това ще печели и конкурентите.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

Родените месец Декември – активността и енергичността Ви ще е забележителна. Впримчете я в съзидателни процеси, а не в разрушителни. Липсата на енергия, проблеми в здравословното ви състояние ще са крайността, чрез която Вселената ще ви покаже ясно, че някъде бъркате.
В личен план – проблеми с родственици (най – вероятно жена/и). Възможни са обаче и ситуации, в които ще се занимавате с дете (или мъж, работещ в минуса на енергиите си), което се опълчва, проявява безотговорност, нехайство, нетърпение, агресия.
В плюса – проявите ви на търпение и семейните устои ще дадат своите плодове. Силни интуитивни прозрения, ярки и /или предсказателни, предупреждаващи сънища. Доверявайте се повече на интуицията си и не забравяйте, че близките Ви си имат свои уроци за учене.
В професионален план – възможно е абсолютно ненадейно, неочаквано да започнете нещо ново. Ще учите бързо и в движение. Работохолизъм. Обърнете внимание обаче и на отношенията в семейството.
Успешно Пълнолуние Ви желаем!

За вас с удоволствие написаха: Юлиян и Нели – мастер – кармолог, регресолог, експерт по метода матрица на съдбата 22 кристала и експерт по причинно – следствените връзки.

Tags: , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *